Meteen naar de inhoud

Over Robbert

Enkele jaren geleden kwam ik als IT Manager voor het eerst in aanraking met open source software. Na enig onderzoek besloten we ons toenmalige intranet te vervangen door een nieuwe, gebaseerd op Joomla. Dat bleek een goede zet en vanaf dat moment ben ik me meer gaan verdiepen in alles wat met open source te maken heeft.

Mijn activiteiten op het vlak van Joomla zijn inmiddels onder gebracht in een bedrijf genaamd JoomBlocks.com, van waaruit ik implementaties verzorg, templates ontwikkel en uitbreidingen (extensies) voor Joomla en WordPress bouw.

In 2009 ben ik gestart me verder te verdiepen in WordPress, begonnen met de bouw van een blog over fitness voor vrouwen, voor Curves. Naast WordPress, gebruik ik daar ook weer Joomla en zetten we onze e-commerce activiteiten op met Magento. Volop open source dus!

De laatste zijn de ontwikkelingen snel gegaan met zowel WordPress zelf als mijn werkzaamheden op dat vlak. Ik heb diverse boeken mogen uitbrengen over WordPress voor verschillende uitgevers. De meeste titels vind je hier op deze site in onze Webdesign shop terug.

In mijn vrije tijd, ehh, doe ik hetzelfde 🙂