Meteen naar de inhoud

De Beste WordPress Black Friday deals

wordpress black friday kortingen

Black Friday staat voor de deur! Dit Amerikaanse fenomeen is inmiddels ook hier goed bekend geraakt. Alleen met Thanksgiving hebben we hier niets natuurlijk. Des te meer hebben we met het jagen op koopjes of een goede deal. Ook de commerciële WordPress aanbieders zijn flink aan het uitpakken. In dit overzicht zie je de beste WordPress Black Friday deals!

Let op: door op sommige links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen bij de betreffende aanbieder kan het voorkomen dat wij hiervoor een vergoeding krijgen. In dat geval is de link voorzien van het kenmerk ‘aff.’ Voor het bedrag dat jij betaalt maakt dat overigens niet uit. De deals zijn de deals en op andere plaatsen niet beter. Zeker nu niet!

Black Friday is de term die iedereen kent, maar vanuit de online wereld is het alternatieve ‘Cyber Monday‘ eigenlijk de juiste term en dag voor het jagen op koopjes. Maar inmiddels is dat verschil vervaagd. En doordat niemand de boot wil missen begint de stortvloed aan aanbiedingen al ver voor Black Friday.

We hebben de WordPress Black Friday deals voor je ingedeeld in handige categorieën. De looptijd van de deals verschillen. Sommige deals zijn echt alleen op vrijdag 23 november beschikbaar. Wees er dus snel bij! Oh ja, er zijn echt heel veel deals momenteel. Wij hebben alleen de toppers eruit gevist hier. Staat het theme of de plugin van jouw keuze er niet bij, neem dan eens een kijkje op de website van de makers. Dat kan zo maar een leuke korting opleveren.

 

WordPress Themes

 • Elegant themes is de maker van het veel geprezen Divi theme. Je wordt hier lid van de club en krijgt daarmee toegang tot alle themes en plugins. En de komende dagen krijg je heel veel extra’s, mits je er snel bij bent. Én 25% korting. Ga naar de Divi actiepagina (aff.).
 • Bij Envato zijn er heel goede deals op een aantal populaire WordPress themes en plugins. We noemen er enkele (aff.):
 • Themeisle 30% korting op het lidmaatschap voor alle themes en plugins
 • Het Astra theme staat bekend om de snelheid en goede code. Bij uitstek geschikt voor wie geen alles in 1 oplossing wil, maar in staat is om zelf met het theme aan de slag te gaan. Nu met 25% korting.
 • Nog zo’n goed theme dat niet verpest is door te veel overbodige toevoegingen. De pro versie van OceanWp kun je nu met maar liefst 50% korting kopen.

 

WordPress Plugins

 • Pak nu 30% korting bij Yoast. Niet alleen op de goede SEO plugins, maar ook op alle online cursussen.
 • Envato biedt ook veel kortingen op populaire plugins momenteel. De belangrijkste vind je hier: (aff.)
  • Easy Social Share Buttons is een van de beste plugins voor Social Sharing die er te krijgen is. 50% Korting nu.
  • Layered Popups is een goede popup oplossing om je aantal Nieuwsbrief inschrijvers mee te laten groeien, maar je kunt er nog veel meer mee. Nu ook 50% korting.
  • Layerslider is een zeer populaire slider plugin met eindeloos veel mogelijkheden. Nu ook met 50% korting.
  • Er zijn nog veel meer plugins beschikbaar die je met 50% korting kunt aanschaffen. Bekijk hier het hele aanbod.
 • Themeisle 30% korting op het lidmaatschap voor alle themes en plugins
 • Gravity Forms is zo’n beetje de standaard plugin als het gaat over het maken van formulieren in WordPress. Je krijgt nu 30-50% korting (aff.)
 • Elementor is zo’n beetje de beste page builder plugin die er is. Je kunt hem nu kopen met 25% korting.
 • Je website sneller maken? WPRocket is een heel goede caching plugin. Nu met 35% korting.

 

WordPress Hosting

 • 35% korting op Managedwphosting in het eerste jaar! Zeer goede WordPress hosting en nu extra voordelig. Je krijgt de korting op de op de website van Managedwphosting genoemde tarieven. Gebruik maken van deze deal kan t/m maandag 27 november a.s. Profiteren? Vul dan het contactformulier hier in en noem dat je gebruik wilt maken van de hostingdeal. Wij nemen dan direct contact met je op.
 • Wpx hosting is een internationale hostingpartij en meer geschikt voor websites die internationaal draaien. Is ook wat duurder dan Managedwphosting, maar staat wel goed bekend. Je krijgt nu 3 maanden gratis bij een jaarabonnement vanaf ca. €200 per jaar. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige korting van 95% in de eerste maand, vooral geschikt wanneer je de dienst eerst wilt testen.

 

Leren

Tools kun je nooit genoeg hebben. Maar dat kan qua kosten wel flink oplopen. Profiteer dus nu van deze Black Friday aanbiedingen:

 • Packt publishing biedt je nu 3 e-books aan voor €25. Zo kun je extra voordelig je WordPress kennis bijspijkeren, maar er zijn ook veel titels over software ontwikkeling beschikbaar. Losse e-books of videos kosten nu slechts €10.
 • Op Udemy.com kun je heel veel leren. Óók over WordPress, Zoekmachineoptimalisatie en Online marketing. De trainingen kosten nu bijna allemaal slechts €9,99 en je krijgt er dan ook nog eens een tweede gratis bij!

 

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *