Meteen naar de inhoud

Downloads

Download bij e-book WordPress Themes wijzigen

Let op! gebruik onderstaande download alleen in combinatie met het e-book ‘WordPress themes wijzigen voor Beginners‘. Het gebruik van deze tool is voor eigen risico!
Replaceit Database tool (426 downloads )

Klik hier voor een een grotere afbeelding van de WordPress Theme Structuur, die in het e-book behandeld wordt.
 

Downloads bij boek WordPress themes maken

Bij het boek ‘WordPress themes maken, horen ook een aantal downloads, die je helpen om met het bouwen van je eigen WordPress theme te starten. Je vindt ze hieronder.

Businesswise Photoshop ontwerp (860 downloads ) Businesswise HTML theme (864 downloads ) Businesswise WordPress theme (890 downloads )

En alsnog toegevoegd: de Feedburnercount plugin, welke in het boek genoemd wordt:
Feedburner counter (818 downloads )  
 

Downloads bij Kickstart WordPress

Speciaal voor de lezers van Kickstart WordPress is er een extra hoofdstuk toegevoegd, dat je hier kunt downloaden. Het behandelt in het algemeen het zelf maken van een WordPress theme, maar behoort bij de eerste editie van Kickstart WordPress.

LET OP: dit hoofdstuk en het bijbehorende theme is nog gemaakt op basis van WordPress 2.8.4. Er zijn daarna nog wel wat zaken gewijzigd die het maken van een theme beïnvloeden. De aanpassingen daarvoor zijn verwerkt in Kickstart WordPress, 2e en 3e editie. De downloads bijven hieronder beschikbaar voor bezitters van de eerste editie van het boek.