Meteen naar de inhoud

Gratis WordPress e-book bij je bestelling!

WordPress ebook

Onze webshop met boeken over WordPress, Webdesign en Online Marketing breidt zich steeds verder uit! Ook nu voegen we weer een aantal interessante Nederlandstalige en Engelstalige titels toe aan ons assortiment. Om dat te vieren geven we de komende periode ook iets leuks weg!

Natuurlijk is het in principe onmogelijk om te concurreren met partijen zoals bol.com. Maar wij hebben het voordeel dat we weten waar we het over hebben en dat we jullie dus ook iets extra’s kunnen leren. En geven!

Gratis WordPress Handleiding!
Hier op mijn blog vind je vele interessante artikelen over WordPress voor zowel beginners als gevorderden. Een groot aantal artikelen voor beginners hebben we nu gebundeld in een leuk e-book: Het beste van Robbert over WordPress. Deel 1. Want bij gebleken succes zal er ook een vervolg komen.

Het WordPress e-book is niet te koop! Je krijgt hem gratis bij elke bestelling in onze webshop.

Heb je dan Kickstart WordPress niet meer nodig?
Nee, dat is niet het geval. Zie dit e-book als een aanvulling op een regulier WordPress boek voor beginners. In zo’n boek heb je altijd maar beperkt ruimte. Dit e-book geeft extra uitleg over een aantal belangrijke onderwerpen. Bovendien behandelen we de nieuwe functies uit WordPress 3.6 en 3.7, die nog niet zijn vermeld in de huidige versie van Kickstart WordPress.

WordPress handleiding voorbeelden

Met bijna 100 pagina’s is het e-book is dus een mooie aanvulling voor iedereen die zich bezig houdt met WordPress.

Heb je advies nodig, weet je niet zeker welk boek je zult kiezen om meer te leren over het onderwerp van je keuze? Vraag het ons!
Je ontvangt het e-book automatisch bij de bevestiging van je bestelling!
Mis het niet!
Aanbieding geldig t/m 23-12-2013

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *