Meteen naar de inhoud

Kickstart WordPress 2e editie verschenen

Ik  ben nog maar net terug van vakantie en zit alweer in de lappenmand. Het temperatuurverschil tussen Turkije en Nederland was blijkbaar toch iets aan de hoge kant. Terwijl ik bij het zwembad lag is vorige week de nieuwe editie van Kickstart WordPress van de drukker gekomen.

Inmiddels is het geactualiseerde exemplaar al overal te koop. Deze 2e editie was sowieso nodig, want de 1500 exemplaren van de eerste uitgave waren inmiddels uitverkocht.

Wat is er gewijzigd in Kickstart WordPress? Allereerst is het boek geactualiseerd naar WordPress versie 3. Nieuwe functies die zijn opgenomen in de versies 2.9 en 3 worden nu ook behandeld. Daarnaast is het boek wat dikker geworden. Het hoofdstuk over themes is toegevoegd en ook dat deel is geactualiseerd. Je kunt de 2e editie hieronder bestellen!

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

2 reacties op “Kickstart WordPress 2e editie verschenen”

  1. Gisteren het boek gelezen omdat ik altijd een ander CMS gebruik, maar klanten willen nu zelf ook WordPress, en het was goed om even helemaal vanaf het begin te beginnen. Wel één foutje op pagina 189 bij comments.php 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *