Meteen naar de inhoud

Kickstart WordPress 3e editie is er!

Kickstart WordPress 3e editieDe afgelopen maanden was er geen exemplaar meer verkrijgbaar. De tweede editie van Kickstart WordPress was geheel uitverkocht en eigenlijk was dat maar goed ook. Die editie was voor het laatst aangepast aan WordPress versie 3.1 en sinds die versie was er toch wel weer het nodige gewijzigd. Aan het begin van dit jaar ben ik daarom begonnen aan het compleet herzien van alle teksten en afbeeldingen. Vrijwel alle screenshots zijn vervangen, waardoor de derde editie van Kickstart WordPress nu weer helemaal up to date is. Ook is de  nieuwe uitgave weer wat dikker geworden dan de vorige. Het hoofdstuk over het maken van themes is gebleven, maar binnenkort verschijnt het nieuwe ‘WordPress themes maken‘, dat voorziet in een veel grotere behoefte op dit vlak. Let op: ondanks de genoemde datum op deze website zal dit boek eerder verschijnen, naar verwachting rond eind april.

En er is meer nieuws, want achter de schermen werk ik ondertussen aan een volgend boek over WordPress, dat als e-book op deze site zal verschijnen. Ik kan er nu nog niet al te veel over verklappen, maar dit e-book zal al op korte termijn beschikbaar komen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hiernaast even in voor de gratis WordPress nieuwsbrief.

Kickstart WordPress 3e editie is vanaf nu online verkrijgbaar en ook in de wat grotere boekhandels bij jou in de buurt.

 

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

2 reacties op “Kickstart WordPress 3e editie is er!”

  1. ik had dit boek inderdaad bestelt bij bol.com. Ik ben ontzettend blij met het boek. Door dit boek heb ik wordpress leren begrijpen en gebruiken. Het boek leest fijn en het word duidelijk uitgelegt. Kortom een aanwinst voor in de boekenkast.

    Ik ben zelf zo enthousiast over deze schrijver en zijn boeken dan ik zijn volgende boek ook al bestelt heb.

    Voor de mensen die al wordpress al kennen, is dit boek ook een aanrader want deze schrijver behandelt veel meer dan als beginselen.

  2. Een goed boek voor beginners en gevorderen die hun kennis willen aanscherpen. Je weet immers altijd iets nog niet. Het einde van het boek vond ik het meest intressant en zie ook uit naar het vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *