Meteen naar de inhoud

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Bij het plaatsen van een bestelling op deze website, uitgaande van fysieke goederen, zullen deze zo spoedig mogelijk worden verzonden door middel van:

  • PostNL (pakketpost inclusief Track & Trace code) – of –
  • Brievenbus Post (zonder Track & Trace code, bij kleine artikelen)

Producten die op voorraad zijn worden dezelfde werkdag verzonden, uitgaande van het ontvangen van bestelling en betaling voor 17.00.

Bij het plaatsen van een bestelling voor digitale goederen worden deze doorgaans per omgaande ter beschikking gesteld. Uitgezonderd hiervan zijn bestellingen waarvoor een account benodigd is, zoals bij de aankoop van Digitale Trainingen.

Retourneren

Indien u uw bestelling wilt retourneren dan kan dat, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U hoeft uw retournering niet vooraf bij ons aan te kondigen. Wel bent u zelf verantwoordelijk voor het onbeschadigd retourneren van de producten.

Het retouradres is:
Joomblocks.com
Johannes Rutgersstraat 1
6836HH Arnhem

De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper. Uitgezonderd zijn zendingen waarbij er aantoonbaar sprake is van een foutieve levering of een defect. In dat geval nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Neemt u in dit geval s.v.p. vooraf even contact met ons op om de retour af te handelen.