Meteen naar de inhoud

Video ondersteuning voor WordPress 2.6 op iPhone

In de iTunes app store vind je nu de nieuwste versie van WordPress voor de iPhone en iPad. In versie 2.6 is de performance verbeterd, zijn enkele bugs opgelost en ondersteunt nu eindelijk ook video. Als je mobiel aan het werken bent, of dat nu bloggen is, of deelname aan social media kanalen, het ondersteunen van video is tegenwoordig echt een must. En eindelijk kun je nu met je iPhone de videos die je maakt ook direct uploaden en koppelen aan je website.

Daarnaast is er een nieuwe ‘autosave’ functie die voorkomt dat je grote delen kwijt raakt op het moment dat er iets mis gaat. Daarnaast is ook het media management nog vereenvoudigd, waarmee de mogelijkheden van de mobiele versie aardig in de buurt beginnen te komen van de ‘grote webversie’.

De app is overigens gratis te downloaden. Hoewel deze speciaal gemaakt is voor de iPhone en iPad is hij ook compatible met de iPod Touch en vereist deze iOs 3.1.2 om te kunnen werken.

Er is overigens ook een versie voor Android en Blackberry toestellen, maar die gaan nog niet zo ver als de iPhone variant. De Nokia versie heeft het beta stadium nooit verlaten en lijkt achter te blijven bij de rest.

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

1 reactie op “Video ondersteuning voor WordPress 2.6 op iPhone”

  1. Ik reageer maar even op mijn eigen artikel 🙂
    Ik heb her en der vernomen dat deze nieuwe versie onvoldoende stabiel blijkt. Wacht even op versie 2.6.1 zou ik zeggen, deze bugfix release is al aangekondigd inmiddels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *