Meteen naar de inhoud

WIN! Een SEO Cursus!

win seo cursus

Recent is de domeinnaam van deze website gewijzigd én draait deze nu netjes onder https. Tijd voor een feestje en dat doen we met een wel heel interessante winactie!

Ben jij ook toe aan de volgende stap voor je website of blog? Heb je de WordPress basis wel onder de knie, maar wil je nu wel eens leren hoe je ervoor kunt zorgen meer bezoekers te trekken? Dan is deze actie voor jou!

We geven weg: een Cursus Zoekmachineoptimalisatie ter waarde van bijna 550 Euro!

Let op: deze training wordt gegeven op 25 november a.s. in Amsterdam. Doe je mee? Houd er dan rekening mee dat je op die dag (10-17u) beschikbaar moet zijn en vervoer moet kunnen regelen naar Amsterdam.

Inhoud van de SEO Cursus

 • Basisprincipes van online zoekmachines
 • Hoe komen posities in de zoekmachines tot stand?
 • Diverse tools
 • Zoekwoordonderzoek
 • Backlinkanalyse
 • Concurrentieanalyse
 • Analyse van de eigen website
 • Black hat VS. white hat-technieken
 • Aanpak ontwikkelen om eigen positie verbeteren

Aan de inhoud van de cursus kun je afleiden dat deze echt bedoeld is voor iedereen die meer wil weten over zoekmachineoptimalisatie. Ben je op dit onderwerp al verder gevorderd dan is deze dag niet voor jou.

Hoe doe je mee?

Natuurlijk willen we graag ook met jou kennis maken. Je doet als volgt mee:
– Like Learnit Training op Facebook
– Like RobbertOverWordPress op Facebook
– Reageer hieronder op dit artikel en geef aan waarom jij graag wilt winnen. Reageren in de comments van de Facebook post mag natuurlijk ook.

Niet verplicht, maar we stellen het natuurlijk zeer op prijs als je dit bericht deelt op je social media accounts zoals Facebook en Twitter!

Succes!

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

26 reacties op “WIN! Een SEO Cursus!”

 1. Like x 2. Ik zou graag willen meedoen omdat ik een Duitse webshop in 2013 ben begonnen en het best lastig is om in zo’n grote markt hoger op google te scoren. Dus dat zou mij superhelpen! De site heet: http://www.lilieundlotus.de

 2. SEO is voor mij helemaal nieuw en wil daar graag een stukje fundering van opbouwen.
  een gratis cursus zou dan helemaal niet verkeerd zijn.

 3. Ik heb voor een aantal mensen een website gemaakt met WP en een SEO-plugin geinstalleerd, maar eigenlijk snap ik niet goed wat ik aan het doen ben op SEO gebied. Ondertussen komen er steeds meer mensen naar me toe met de vraag of ik voor hen ook een website wil maken of aanpassen, dus het zou fantastisch zijn om me ook op dit gebied meer te ontwikkelen 🙂

 4. Wauw deze winactie / kans kan ik niet voorbij laten gaan! Het lijkt me ontzettend goed om me verder te verdiepen in SEO en daar mijn voordeel van te doen.
  Daarnaast volg ik je site al erg lang en doe er vaak ook kennis op over diversen onderwerpen. Bedankt en Ga zo door!

 5. Wat een leuke actie Robert! Heb met behulp van je boeken mijn website andreawerkhoven.nl gemaakt en al kleine stappen gezet op het SEO-pad. Toch krijg ik het niet compleet onder de knie en voor elkaar, dus zou het echt een cadeau zijn deze cursus te winnen.

 6. Ik wil graag meedoen omdat ik een behoorlijke niche qua aandachtgebied (BI) heb en daar ook mijn website / blog heb ingericht (of zou willen inrichten).
  Ik verwacht dat het juiste gebruik van SEO daar bij kan helpen.

 7. Oeiii! Die cursus wil ik ook wel graag winnen! Ben al jaren bezig met (WordPress) websites, maar heb het hele SEO gebeuren altijd een beetje afgehouden. Dat kan nu écht niet meer; tijd voor verdieping! 🙂

 8. dag robbert, tja een leuke spontane actie. iets bijleren over seo en met name wordpress kan nooit geen kwaad! sterkter nog, erg interessant! ik heb wel diverse webinars beluisterd maar nog nooit echt actief geweest met “de seo”. dus ik laat mij verrassen! alvast bedankt en ga zo door met je leuke acties.

 9. Wat een toffe actie!

  Ik heb de ballen verstand van SEO, dus ik weet zeker dat deze workshop/training mij op het lijf geschreven is! Ik denk dat goed gebruik van SEO mij als fotograaf veel beter vindbaar maakt waardoor de traffic via mijn website omhoog gaat en tegelijkertijd zal ik ook meer zichtbaarheid krijgen online. Mijn SEO is nu oke, maar het kan naar super!

 10. Ik zou de cursus graag willen winnen omdat de computer mijn enige activiteit is geworden omdat ik gehandicapt ben geraakt en daardoor rolstoelafhankelijk ben geworden. ik wil graag bijleren ondanks mijn 67 jaar.
  Dit is mijn persoonlijke site: http://www.ejmeijer.nl
  Onlangs gebouwd :-))

 11. SEO is voor mij een verschrikkelijke pain in the ***
  Je weet dat het belangrijk is, je weet dat je het onder de knie moet krijgen maar ik het is niet mijn geliefde onderwerp. Ik hoop dat de cursus mij de handvatten zal verschaffen en de inspiratie zal geven om het te gaan beheersen. Help me de stap te zetten!!!!

 12. Hi Robert,

  Ontzettend leuke actie! Helaas heeft meedingen door gebrek aan vrije dagen voor mij geen zin.
  Je SSL verhaal vind ik ook interessant. Zelf net voor een website gedaan maar waar ikzelf nog mee worstel is of ik nog een canonical tag moet plaatsen als ik https afdwing d.m.v. .htaccess? Ik kan niet echt een goed antwoord vinden, heb jij goede raad.

  Alvast bedankt!

 13. Gefeliciteerd met de nieuwe domeinnaam 🙂 Ik heb wel eens een paar artikelen gelezen over SEO maar eigenlijk heb ik me er nooit echt in verdiept. Omdat ik onze huidige website wil omzetten naar WordPress zou dit voor mij dé unieke kans zijn om aan de website de SEO plugin te koppelen en alles te weten te komen over zoekmachineoptimalisatie.
  Zodoende hoop ik hoger in de ranking te komen bij Google en daardoor meer mensen te mogen ontvangen op onze outdoorcamping in Frankrijk.

 14. Wauwww…..jou pagina ziet er top uit.
  Ik ben bezig met het opstarten van een eigen onderneming dus wanneer ik in Google hoog kan scoren ontdekken “toekomstige” klanten mij misschien ook.

 15. Ik maak altijd gebruik van de voor de hand liggende SEO plug-ins, maar heb eigenlijk geen idee wat daar achter zit. Net zo lang proberen tot de rode en gele balletjes groen worden getuigt niet echt van professionaliteit….
  En de 25e kan nog net voor ik voor 2 weken naar Iran vertrek.

 16. Deelname aan deze cursus zou mijn kans op werk wellicht kunnen vergroten. (Ik ben al een tijd werkloos.) Van WordPress weet ik helaas nog niet veel, maar ik ga me wel snel inlezen, mocht ik deze prijs winnen. Ik heb weleens mogen meekijken bij iemand die een website beheerde en ik vond dat reuze interessant. Lijkt me top om hier in verder te gaan.

 17. Naast het ontwerpen van websites is dit voor mij de volgende stap om meer kwaliteit te bieden aan mijn klanten. Deze cursus zou ideaal zijn voor mij.

 18. Gefeliciteerd Robbert! Jouw site vond ik ooit via een tip in een boek over Word Press. Mijn blog Inspiratievoorouders.wordpress.com begint aardig gevuld te raken met content, maar mag beter gevonden worden. Het wordt belangrijk, want ik begin opdrachten te krijgen op basis van wat ik heb ontgonnen. Kun je me helpen mijn blog klaar te maken voor het promoten van mijn eerste papieren project bij uitgeverij Christofoor komend jaar? Lieve uitgever, inspirerende samenwerking, maar niet rijk – dus verzinnen we allerlei listen om publiciteit te genereren. Ik ga duimen! Manon

 19. GRAAG, ik hou wel van een feestje en de 25e kan ik ;-)!!!
  Ik weet (middels zelfstudie) al e.e.a. over SEO, maar zou mij graag verder ontwikkelen op dit gebied. Deze cursus zou mij hier perfect bij kunnen helpen!

 20. Ik ben nog niet zo lang begonnen met WordPress en moet nog heel veel leren. Ik heb je boeken erbij en zo’n cursus zou natuurlijk heel goed aansluiten aangezien ik hier nog niet veel (zeg maar gerust niets) van af weet.

Reacties zijn gesloten.