Meteen naar de inhoud

Php en MySQL De Basis,2e editie

22,95

Php en Mysql, de basis, 2e editie is een ideaal startpunt voor iedereen die snel de basisbeginselen van Php onder de knie wil krijgen. Ideaal voor startende webdesigners. Ook wanneer je zelf WordPress themes wilt leren maken is een goede basiskennis van Php noodzakelijk! Deze geactualiseerde 2e Editie leert je alles dat je écht nodig hebt

Artikelnummer: bkphp Categorieën: , Tags: , , ,

PHP en MySQL – de basis, 2e editie van Ghica van Emde Boas

  • PHP en MySQL zijn net zo onafscheidelijk als HTML en CSS en haast onmisbaar voor databasegestuurde websites. Het boek bespreekt de basisbeginselen van het ontwikkelen van professionele websites met PHP en MySQL.
  • Naast de programmeerkennis gaat het boek ook in op effectieve ontwikkelmethoden en barst het boek van de nuttige tips, voorbeeldtoepassingen en oefeningen.
  • Deze nieuwe editie is geheel geactualiseerd voor PHP 5.3 en 6 en MySQL 6 en bevat veel nieuw materiaal. De in het boek gebruikte code is gratis te downloaden.
  • Bij het boek hoort een gratis digitale versie die je op een computer of tablet kunt bekijken.
  • Ghica van Emde Boas heeft veel ervaring met softwareontwikkeling en geeft training en advies over PHP

Merk op dat dit boek bij uitstek geschikt is voor het opdoen van basis kennis over Php, die je van pas zal komen bij het zelf ontwikkelen of aanpassen van WordPress themes, widgets en plugins!

1 beoordeling voor Php en MySQL De Basis,2e editie

  1. Fitness oefeningen

    Echt een heel mooi en handig boek! Alles wordt stap voor stap uitgelegd en er is prima begeleding! Aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *