Meteen naar de inhoud

WORDPRESS VIDEO TRAINING

Onze volledig Nieuwe WordPress Video training gaat je alles leren dat je nodig hebt om WordPress écht goed te leren kennen.
Niet alleen de basis, maar we gaan echt dieper op WordPress in. Zodat jij je website zelf kunt bouwen en onderhouden.

WORD EEN WORDPRESS EXPERT!

WAT GA JE LEREN?

De WordPress Video Training is zowel geschikt voor de absolute beginner, als voor meer gevorderde gebruikers. 

De training richt zich op alle aspecten van WordPress. Vanaf de eerste stappen, zoals het kiezen van een domeinnaam en hosting, naar installatie en alles wat je moet weten over de inrichting van WordPress

Vervolgens gaan we verder in op het uitbreiden van je website, het vormgeven en het beheren ervan. Ook leren we je hoe je kunt werken met een test website. 

Deze training is niet gemaakt voor programmeurs. We zullen kleine stukjes code niet schuwen, maar een echte programmeur word je niet door deze training te volgen.

Wel garanderen we je dat je na het volgen van de volledige training helemaal zelfstandig WordPress websites zult kunnen maken. Voor jouw eigen bedrijf of zelfs voor anderen!

Meedoen? Jouw investering bedraagt €199 (inclusief btw).
Na inschrijving en betaling ontvang je van ons een inlogcode om de training te starten. 

  • WordPress zelf installeren
  • Alles over hosting, domeinen en SSL
  • Hoe kies je het juiste WordPress theme voor jouw situatie?
  • Werken met Pagina’s, Berichten en Categorieën
  • Werken met de Gutenberg Block Editor
  • Widgets gebruiken
  • Plugins toevoegen: hoe maak je een keuze?
  • Backups maken van je website
  • Je website beveiligen
  • Een test kopie van je website maken
  • Hoe gebruik je WordPress Page Builders?
  • CSS en PHP-code gebruiken om je website nog verder aan te passen
  • Je WordPress website optimaliseren voor zoekmachines
  • Leads verzamelen op je website
  • Een volledige Webshop opzetten inclusief iDeal integratie.

ANTWOORD OP JE VRAGEN

De training is momenteel in ontwikkeling. De eerste modules zijn beschikbaar in Januari 2022. Xodra de eerste modules klaar staan ontvang je jouw exclusieve toegangscode.

Er is geen einddatum. Je betaalt eenmalig voor de training en kunt er zolang gebruik van maken als je maar wilt

Nee, het bedrag dat je betaalt voor de WordPress Video Training is persoonlijk. Wil je meerdere gebruikers toegang geven neem dan even contact met ons op voor een interessante kortingsregeling.

In principe niet. Dat wil zeggen, je gaat niet leren hoe je van nul af aan zelf een plugin kunt bouwen. Dan zou het echt een programmeercursus gaan worden. Maar we gaan het gebruik van kleine stukjes code niet schuwen en ik zal je dus ook zaken leren die verder gaan dan alleen de basis.

Zeker, dat is waar. Zoals met veel onderwerpen is online vrijwel overal wel een antwoord op te vinden. Maar die informatie is meestal erg versnipperd en de structuur ontbreekt.
Deze WordPress Video Trainiung gaat dan ook een stap verder dan alleen de basis, die kennen de meeste gebruikers inmiddels wel.

Het ontwikkelen van een video training kost veel, heel veel tijd.

Bovendien: Wanneer je een of twee uurtjes een WordPress expert in moet huren om je te helpen ben je al meer geld kwijt. Door de training te volgen ga je dus in de toekomst juist veel geld besparen!

Ik ben al 12 jaar bezig met WordPress en je krijgt voor deze eenmalige investering  de mogelijkheid om al die kennis in een korte tijd te vergaren.

Dat klopt. Maar een boek is altijd erg beperkt qua omvang. Je kunt niet alles behandelen. Een video spreekt meer tot de verbeelding, want je ziet daadwerkelijk wat er gebeurt. Bovendien kunnen we deze makkelijker actueel houden zodra er nieuwe WordPress versies uitkomen.

Ja. De kosten voor het ontwikkelen van de training worden deels gedekt door jou als ‘early bird’ deelnemer. Daar staat tegenover dat je betrokken wordt bij de inhoud van de WordPress video’s

De WordPress Video Training moet natuurlijk wel kwaliteit bieden. Dat mag je verwachten. Mocht de inhoud je niet bevallen dan kun je het betaalde bedrag terug vragen tot maar liefst 90 dagen na aankoop. Gegarandeerd.

Zodra er nieuwe trainingen zijn toegevoegd ontvang je hierover van ons een bericht.

Natuurlijk kan dat. Maar alleen nu heb je de kans om bij te dragen aan de inhoud. Ook is het kortingsaanbod echt tijdelijk. Dat wil niet zeggen dat er in de toekomst nooit meer kortingsacties zullen zijn natuurlijk. Maar de combinatie van het geven van iput en de tijdelijke, hoge korting maken het huidige aanbod uniek.

Je kunt er ook voor kiezen om nu, tegen het gereduceerde tarief, deel te nemen. En op een later moment te starten met je training. Je login blijft onbeperkt geldig.

Zeker, ja. Alles wordt gebaseerd op de meest actuele WordPress versie. En zodra er nieuwe versies verschijnen zullen we die ook weer behandelen. Kortom, door het doen van een eenmalige investering blijf je ook in de toekomst op de hoogte. Beter kan ik het niet maken!

SCHRIJF je nu in!

Totaal: € -

Let op, de actieprijs is geldig t/m 28 januari. Daarna betaal je het reguliere tarief van €199. 

Heb je nog een vraag voordat je je inschrijft? Neem dan even contact met mij op of stuur een email naar robbert @ joomblocks.com