Meteen naar de inhoud

WordPress Diensten en Prijzen

Natuurlijk bied ik ook de nodige diensten aan voor iedereen die wat hulp nodig heeft bij het opzetten van een WordPress website over het onderhouden ervan.

WordPress Support

Het installeren van nieuwe WordPress versies is een belangrijke taak om je website veilig te houden. En natuurlijk doe je dat niet zo maar! Je wilt uiteraard dat alles goed blijft werken. Al aan je backups gedacht? Wij wel. Binnen het WordPress support contract zorgen wij voor het op veilige wijze upgraden van je WordPress omgeving en bijbehorende plugins. Succes verzekerd en geen technisch gedoe voor jou. Het support contract kost €240 per jaar voor een basis website. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Ben je niet op zoek naar het onderhouden van jouw WordPress website, maar wil je wel af en toe hulp kunnen inroepen, dan bieden wij hiervoor de volgende mogelijkheden:

  • WordPress support op uurbasis. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en wij komen pas in actie wanneer jij daarom vraagt. Het uurtarief bedraagt €80.
  • WordPress support strippenkaart. Heb je behoefte aan regelmatige ondersteuning? Door een WordPress support strippenkaart af te nemen, betaal je een lager tarief. Dat kan doordat je vooraf een aantal uren ‘inkoopt’ en betaalt en die vervolgens over een langere periode verbruikt.

Meer weten over de WordPress ondersteuning die wij kunnen bieden? Neem even contact op of bel direct via 06-46596095.

WordPress Training

Ben je op zoek naar een WordPress Training? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Als schrijver van diverse WordPress boeken mag je verwachten dat ik weet waar ik het over heb. Maar daarnaast ben ik ook in staat om jou alles op een duidelijke en overzichtelijke manier uit te leggen. Wil je meer weten over de WordPress Training? Kijk dan snel naar ons WordPress cursusaanbod.

WordPress theme vertalen

Nederlandse gebruikers hebben behoefte aan een theme dat Nederlands ondersteunt. Vaak is dat echter niet het geval, ook niet of in onvoldoende mate bij de premium themes. Heb je een leuk theme gezien dat je wilt laten vertalen? Wij rekenen hiervoor een vast bedrag van €95. Koop je bijvoorbeeld een theme bij Themeforest, waar echt enorme keuze is, dan ben je totaal voor zo’n €130 klaar.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

WordPress Website laten bouwen?

Heb je nog geen website en heb je hulp nodig bij het bouwen van je WordPress website? Natuurlijk help ik graag. Lees op deze pagina verder over de mogelijkheden en de benodigde investering.