Meteen naar de inhoud

Goede WordPress hosting een must

Goede WordPress hosting

Regelmatig kom ik klanten tegen die bezuinigen op de hosting voor hun website. Dat is niet erg wanneer je als particulier voor je eigen plezier een website runt. Maar wat als je je website zakelijk inzet? Werkt zo’n goedkoop website pakket dan nog wel?

Bij een zakelijke website wil je dat de zaak voor elkaar is. Zeker wanneer je website direct omzet voor je moet genereren of leads voor je verzamelt. Je website moet goed functioneren en voldoende snel zijn. Nu zijn er veel factoren van invloed op de snelheid van je website, maar de webserver waar je site op draait is er daar zéker één van. Goedkoop is duurkoop en ik heb verschillende klanten uren en uren zien worstelen met een WordPress probleem dat terug te leiden bleek naar de instellingen bij de (goedkope) hosting provider. Kwaliteit kost nu eenmaal wat geld en ga je alleen maar voor zo goedkoop mogelijk dan zul je in veel gevallen merken dat er een reden is voor dat lage tarief.

Goede WordPress hosting
Wil jij voor jouw bedrijf werken met een partij waarmee je dit soort problemen niet hebt? Dan kan ik je Byte adviseren. Byte is gespecialiseerd in de inzet van Open Source systemen zoals WordPress, Joomla en Magento. Bij Byte zul je het bekend probleem dat je geen afbeeldingen kunt uploaden in WordPress dan ook niet tegen komen.

Maar eerlijk is eerlijk, Byte biedt niet in alle gevallen de juiste oplossing. Zo moet je voor elke website een apart abonnement afsluiten. Geen probleem als je één of twee sites draait, maar zijn het er tien dan loopt dat te veel in de papieren. Je kunt dan beter omzien naar een andere oplossing, zoals een goede VPS (Virtual Private Server). Ik zeg ook hier met nadruk een ‘goede’, want ook een VPS wordt voor heel lage bedragen aangeboden. En dan schiet je er vaak evengoed niet veel mee op.

Welke oplossing je ook kiest: zorg ervoor dat je een product kiest daat aansluit bij je behoefte, je eigen kennisniveau en een goede kwaliteit biedt tegen een redelijke prijs. Laat je adviseren voor jouw situatie. Heb je veel bezoekers, veel dataverkeer of juist veel opslagcapaciteit nodig?

Een veel gebruikt pakket voor een kleine zakelijke WordPress site is de Business Hosting 250. Ideaal voor ZZP-ers en het MKB. Dit pakket kost normaal gesproken bij Byte 10,95 excl btw. per maand. Ik kan je dit pakket nu aanbieden voor een tarief van 8,25 excl. btw voor het eerste jaar. Dat is een korting van 25 procent! Wil je ook profiteren? Dat kan tot en met 15 mei a.s., dus wees er snel bij en neem hier contact op.

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

Tags:

4 reacties op “Goede WordPress hosting een must”

  1. Ik wil hier graag een lans breken voor One.com. Webhosting voor een ongeloofelijk lage prijs. Enige aandachtspunt is dat je ook de domeinregistratie via hun moeten laten lopen. Maar ik heb al jarenlange ervaring hier met diverse websites, altijd tot grote tevredenheid. Nog nooit een probleem gehad. En bij vragen direct te bereiken via chat support, waarbij ze net zo lang doorgaan tot je probleem is opgelost. Heb zelfs een keer door mijn eigen fout mijn site verprutst zonder een backup te hebben (van geleerd), waarna ze binnen een paar uur een backup hebben teruggeplaatst. Wat een service voor een onverslaanbare prijs.

  2. Ik heb al jarenlang zeer goede ervaringen met diverse sites op one.com. De prijs is niet te verslaan, en ik heb nagenoeg nooit problemen gehad. WordPress draait probleemloos. En hun chat support (Engels en Nederlands) is vriendelijk, snel en efficient. Ze gaan door tot je probleem is opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *