Meteen naar de inhoud

WordPress en Webdesign boeken webshop breidt uit!

Webdesign boeken webwinkel

Goed nieuws van het boekenfront! Onze webwinkel met boeken over WordPress, Webdesign, Online Marketing en Social Media breidt zich verder uit! De komende dagen zullen we weer een aantal nieuwe titels toevoegen. Nieuw is dat we ook Engelstalige titels zullen opnemen in ons assortiment. Op die manier zullen wij ons steeds verder specialiseren op het vlak van Webdesign. Onze webdesign boeken zijn direct uit voorraad leverbaar en dat geldt ook voor de Engelstalige titels!
“Maar jullie kunnen toch niet gaan concurreren met bol.com?”, horen wij wel eens zeggen. Dat klopt en dat zijn we dus ook niet van plan. Maar wij specialiseren ons en weten alles over de boeken die wij aanbieden en de onderwerpen die erin behandeld worden. Daarnaast zul je op onze websites interessante artikelen vinden over alles wat met WordPress en Webdesign te maken heeft. Én we gaan je leuke extras bieden bij je bestelling. En daar kunnen de ‘grote jongens’ dan weer niet tegenop…
Kortom, wij doen het anders, leuker en wij vinden ook beter. Maar dat moet je zelf maar eens gaan beoordelen binnenkort. Graag snel tot ziens in onze shop met Webdesign boeken!

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *