Meteen naar de inhoud

5 WordPress Plugins om je oude artikelen onder de aandacht te brengen

Wanneer je al  wat langer een website of blog runt dan merk je dat na verloop van tijd oude artikelen vergeten dreigen te worden. Natuurlijk doet een deel van je site het goed in de zoekmachines, die die berichten worden toch nog wel bezocht. Maar soms heb je artikelen geschreven die het door verschillende oorzaken minder goed doen.  En daar kunnen echt pareltjes tussen zitten met nuttige informatie voor je bezoekers. Dus waarom zou je die niet gewoon nog eens extra onder de aandacht brengen? Deze 5 WordPress plugins helpen je daarbij. 

Yarpp (Yet Another Related Posts Plugin)
Gerelateerde artikelen plugin voor WordPress
Één van de meest gebruikte, gratis plugins om onder je artikelen een overzichtje te tonen van andere interessante artikelen, inclusief afbeelding.
Download

Related posts for WordPress
related posts plugin voor wordpress
Dit is een commerciële plugin van Codecanyon.net, waar nog veel meer leuke scripts te vinden zijn voor een over het algemeen heel redelijke prijs. De related posts plugin maakt van je gerelateerde artikelen een ‘carrousel’, waardoor je extra veel berichten kunt tonen. Vooral handig voor een wat grotere website!
Donwload

nRelate
nRelate populaire of gerelateerde WordPress artikelen

nRelate is een zeer uitgebreide plugin met veel mogelijkheden om je andere artikelen onder de aandacht te brengen. Van populaire artikelen tot gerelateerde berichten in veel verschillende weergave mogelijkheden. Maar de vele mogelijkheden maken de plugin ook wel wat complex. Feit dat je gebruik maakt van een externe dienst om je site te analyseren maakt het er niet eenvoudiger op.
Download

WordPress Related Posts
Related WordPress Posts
WordPress Related Posts is wederom een gratis plugin die vergelijkbaar is met de voorgaande plugins. Wat wel aardig is, is dat de plugin ook bij houdt welke percentages je scoort als het gaat om doorklikken naar volgende artikelen.
Download

Manual Related Posts
Manual Related Posts for WordPress
Soms is het geweld van alle plugins hierboven gewoon een beetje te veel van het goede. En wil je je gerelateerde artikelen gewoon zelf met de hand in kunnen stellen. De plugin Manual Related Posts is dan een uitkomst. Maar let even op: het is alweer een aantal maanden geleden dat deze plugin voor het laatst is bijgewerkt. Omdat compatabiliteit met versie 3.5 van WordPress nog niet gegarandeerd lijkt, is dat toch wel een minpunt om rekening mee te houden.
Download

Oh ja, ik gebruik zelf nog een oudje hier, maar die moet ik toch maar eens gaan vervangen door één van de hierboven genoemde opties. Gebruik jij een andere plugin voor gerelateerde of meest gelezen artikelen? Laat het even weten!

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

2 reacties op “5 WordPress Plugins om je oude artikelen onder de aandacht te brengen”

  1. Jammer dat er alleen maar plugins zijn voor gerateerde post berichten, en niet iets voor gerelateerde pagina’s. Heb geen blog, dus geen posts, maar wel een website met pagina’s in wordpress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *