Meteen naar de inhoud

Kickstart WordPress 4 editie verschijnt eind maart!

Nederlandse WordPress handleiding Kickstart WordPress 4e editie

De 2e druk van de 3e editie van Kickstart WordPress was binnen een paar maanden uitverkocht. Zo snel dat het zowel mij als mijn uitgever verraste en we nu zonder boek blijken te zitten. Omdat sinds de vorige uitgave zowel WordPress 3.4 als 3.5 zijn uitgekomen werd het dus de hoogste tijd voor een geheel nieuwe versie!

Die nieuwe versie komt eraan. Het schrijven zit erop en alle screenshots zijn waar nodig bijgewerkt naar de nieuwste versie van het meest populaire CMS van dit moment. De Nederlandse WordPress handleiding Kickstart WordPress is hiermee weer helemaal geactualiseerd en ligt binnenkort in de winkel. Een paar weekjes nog… Om dit goede nieuws te vieren en de periode te overbruggen totdat de nieuwe versie de drukkerij uitrolt is er nu wel een hele leuke actie. Van 1 maart t/m 25 maart a.s. ontvang je maar liefst 4 euro korting op de aankoopprijs. In plaats van €19,95 betaal je t/m 25 maart slechts €15,95! Inderdaad, je moet wel een paar weken geduld hebben voordat het nieuwe exemplaar bij jou in de bus valt.

Ach, lees tot die tijd even de informatie door die je hier al op mijn website vindt. Ben je ook best nog wel even zoet mee 😉

Bestel nu Kickstart WordPress 4e editie!

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

2 reacties op “Kickstart WordPress 4 editie verschijnt eind maart!”

  1. Ik heb het boek in ca 2 dagen geheel doorgewerkt en ben een stuk verder gekomen op het gebied van WordPress. Ik vind het dus een goed boek.

    Wat betreft het zoeken van afbeeldingen voor websites maak heb ik veel gebruik gemaakt van Shutterstock. Onbegrijpelijk dat als tweede GettyImages wordt geadviseerd. De claims waar ze nietsvermoedende mensen mee om de oren slaat zijn buitenproportioneel en agressief. Het neigt naar criminaliteit. Geen zaken mee doen dus!

  2. Dank je Menno. Ik zal het noemen van Getty Images opnieuw beoordelen in een volgende uitgave, dank voor je tip. Maar een criminele organisatie is het zeker niet. Wél een organisatie die het afhandelen van rechten op afbeeldingen zeer strak regelt. Dat is wellicht erg Amerikaans, maar men zal op dit punt waarschijnlijk door schade en schande wijs geworden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *