Meteen naar de inhoud

WordPress Webshop? Bouw hem zelf!

WordPress Webshop Maken Ebook

De artikelen over webshops gebouwd met WordPress zijn mijn best gelezen artikelen op deze website. Ik merk echter dat er veel  gebruikers zijn die wel beginnen aan zo’n WordPress webshop, maar toch al snel vastlopen. Het volledig zelf inrichten van een webwinkel met WordPress blijkt toch nog niet voor iedereen weggelegd. Daar komt nu verandering in met het nieuwe e-book: WordPess Webshop – Bouw hem zelf!

E-book WordPress webwinkel

Dit nieuwe e-book is zelfs nog niet eens klaar! Het product is nog in ontwikkeling en ik ben nog her en der aan het schrijven en schaven om tot een goed eindproduct te komen. Maar dat wordt het! Met mijn eenvoudige stappenplan kun jij ook je eigen WordPress webwinkel bouwen met behulp van de gratis Woocommerce plugin. Ik bouw regelmatig webshops met WordPress voor mijn klanten en dat zal ik ook blijven doen. Maar er is ook een grote groep lezers die het liever zelf aanpakt en geen of te weinig budget heeft om het project uit te besteden. Daarvoor is dit e-book een uitkomst, want het bespaart je enorm veel geld als je meer zelf kunt uitvoeren. En waarom zou je het niet doen?

Wat is de inhoud van het e-book?

De volgende onderwerpen komen aan bod:
– Planning en voorbereiding
– Is WordPress wel een goede keuze voor een webshop?
– Welk WordPress theme?
– Woocommerce installeren en instellen
– Producten aanmaken
– Product variaties
Een stap-voor-stap plan om eenvoudig iDeal toe te voegen aan je webshop!
– PayPal gebruiken
– Je webwinkel testen
– Onderhoud van je WordPress webshop

Zelf een WordPress Webwinkel makenKortom, een compleet en volledig e-book waarin je alles leert dat je nodig hebt. Aangevuld met tips en trucs uit de praktijk.

Bestel hem nu!

Het e-book biedt een schat aan informatie, waar je anders honderden euro’s had moeten betalen om die kennis te vergaren via een training of door het project in zijn geheel uit te besteden.
Het e-book ‘WordPress Webshop – Bouw hem zelf!‘ kost eur 29,95. Duur voor een e-book? Er zijn wellicht voordeligere opties, maar op dit moment is dit de enige en meest complete uitgave op de Nederlandse markt. Bovendien bespaar je jezelf honderden euro’s door het zelf te doen.

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

2 reacties op “WordPress Webshop? Bouw hem zelf!”

  1. Beste Robbert,

    ik heb wel interesse in dit e-book. Kan je me vertellen welke plugin je gebruikt om webwinkels te bouwen?

    Dank je wel,

    Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *