Meteen naar de inhoud

Nieuwe webdesign boeken in de Shop

Nieuwe webdesign boeken

Lezers van mijn WordPress boeken weten inmiddels dat ik iedereen adviseer om minimaal wat basiskennis op te doen over Html, CSS en Php. Zolang je zelf geen themes wilt maken of aanpassen is dat strikt genomen niet noodakelijk, maar handig is het wel! Wil je eenmaal wel met themes aan de slag dan is een bepaald minimum kennisniveau zelfs een vereiste. Omdat de verkoop van mijn eigen boeken op deze site goed loopt heb ik besloten het assortiment uit te breiden met drie andere webdesign boeken. Alle drie zijn ze interessant voor je wanneer je je bezig houdt met het maken van websites. Vanaf nu zijn verkrijgbaar:

Die laatste had ik natuurlijk zelf moeten schrijven, maar ja, je kunt niet altijd alles hebben 😉 Drupal is een flexibel en veelzijdig CMS, maar wel een slagje moeilijker dan WordPress. Eenmaal onder de knie zijn de mogelijkheden echter eindeloos.

Ondertussen schrijf ik zelf aan twee e-books over WordPress. Één als aanvulling op Kickstart WordPress en één die in gaat op het maken van je eigen webwinkel met WordPress. Ze zijn beiden in ontwikkeling, maar het zal nog wel een aantal weken duren voordat ik ze hier kan aanbieden. Schrijf je even in voor de WordPress nieuwsbrief en je blijft gratis en vrijblijvend op de hoogte van al het WordPress nieuws!

Wat zou jij willen zien in de shop? Is er behoefte aan (de vaak uitgebreide) Engelstalige titels op het vlak van WordPress en webdesign? Laat het hieronder even weten!

Was dit artikel nuttig?

Laat het ons weten en geef je rating!

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste die dit artikel waardeert!

2 reacties op “Nieuwe webdesign boeken in de Shop”

  1. Is het mogelijk dat u e-books uitbrengt? Het is zonde dat uw boek “Php en MySQL De Basis,2e editie” inmiddels uitverkocht is.
    Komt er binnenkort een nieuwe druk?

  2. E-books staan inderdaad op stapel, maar van de reeds bestaande boeken liggen die rechten niet bij mij maar bij de uitgever. Zover ik begrepen heb kunnen we de huidige WordPress boeken binnenkort ook als e-book verwachten. Ik heb verder zelf enkele WordPress titel als e-book in de planning zitten, maar daarover binnenkort meer op deze website.
    Het Php en Mysql boek is niet van mijn hand, maar zal hier op korte termijn weer verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *